[Új Funkció] Digitális tananyag feltöltés és passzív jövedelem szerzési lehetőség

Az oktass.hu új funkcióval bővült! A tanárok mostantól digitális tananyagokat is feltölthetnek az oldalra, melyeket a diákok megvásárolhatnak. Ez a lehetőség új bevételi forrást kínál a tanároknak, és lehetőséget ad nekik arra, hogy passzív jövedelmet építsenek.

A digitális tananyagokat a tanárok könnyedén létrehozhatják saját tanítási anyagaikból. Az anyagok lehetnek videók, hangfelvételek, prezentációk, PDF fájlok vagy bármi más, amit a tanárok hasznosnak tartanak a diákjaik számára.

A tanárok az oktass.hu oldalán létrehozhatják saját digitális tananyagaikat és árulhatják azokat a diákjaiknak, valamint bárki másnak, aki érdeklődik az adott témakör iránt. Az oldal biztosítja az egyszerű és biztonságos fizetési rendszert, mely lehetővé teszi a diákok számára a vásárlást.

Ez a funkció előnyös mind a tanárok, mind a diákok számára. A tanárok számára lehetőséget ad arra, hogy az interneten keresztül új diákokat vonzanak, és ezzel bővítsék a tanítási portfóliójukat. Emellett lehetőséget ad arra, hogy passzív jövedelmet építsenek, és az általuk létrehozott anyagokat többször eladhassák. A diákok számára pedig lehetőséget ad arra, hogy az oktass.hu oldalán keresztül hozzáférjenek a különféle digitális tananyagokhoz, és így bővítsék tudásukat.

Ha Ön is szeretne digitális tananyagokat vásárolni vagy értékesíteni, akkor regisztráljon tanárként