Üdvözlünk titeket az oktass.hu weboldalon

Örömmel köszöntünk téged a weboldalon. Az oktass.hu azért jött létre, hogy felgyorsítsa a tudás terjedését Magyarországon. 

"Az oktatás a leghatékonyabb fegyver, amivel a világ megváltoztatható" ‒ Nelson Mandela

Ezt úgy kívánjuk elérni, hogy a lehető legegyszerűbb módon nyújtunk hírdetési felületet magánórát kínáló magántanároknak és oktatási tanfolyamokat, képzéseket, előadásokat szervező cégeknek, hogy könnyen elérjék a célközönségüket.

Olyan magántanárokat és cégeket szeretnénk az oldalon látni, akik lelkes, együttérző és hatékony tanítók. Rövidtávú terveink közé tartozik az oktass.hu oktatóinak oktatása. Tanárképzéseket fogunk szervezni, ahol a tanárok képezhetik magukat, hogy tudásukat még hatékonyabban adhassák át. Összejöveteleket fogunk szervezni, ahol a tanárok megoszthatják tapasztalataikat, tippjeiket tanártársaikkal. 

Az oktass.hu indulásának alkalmául egy ajándékcsomagot állítottunk össze az első 100 tanárnak. Ezzel a célunk, hogy minél több tanárt toborozzunk az oldalra, hogy a tanulni vágyók biztosan megtalálják azt a tanárt, aki az általuk elsajátítani kívánt témát oktatja. 

Az "első100" ajándékcsomag részleteit ide kattintva találod. Ha magántanár vagy, mindenképp használd ki! 

Ha nem tanár vagy, de teszik amit csinálunk és szeretnél velünk kapcsolatba lépni, itt megteheted.

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnél naprakész maradni az oktass.hu-val iratkozz fel a hírlevelünkre itt. Bármikor leiratkozhatsz és ígérjük nem spammelünk!