📚🎓 Történelem emelt szintű online érettségi felkészítő tanfolyam 2025 🎓📚

A kis létszámú, maximum 10 fős online érettségi felkészítő tanfolyam előnye, hogy tapasztalt tanár segítségével, egymást támogató közösség tagjaként otthonodban készülhetsz fel a vizsgára, megspórolva ezzel az utazási időt. Egyedi webes oktatási felületemen minden szükséges anyagot (kidolgozott szóbeli témaköröket, teszteket, prezentációkat, oktatási segédanyagokat) a rendelkezésedre bocsátok, melyeket bárhol, bármikor elérhetsz.

A tanfolyam során a 2x45 perces óráimon a rendszeres ismétlés és számonkérés mellett nagy hangsúlyt fektetek az érettségin előforduló típusfeladatok begyakorlására és az írásbeli mellett a szóbeli vizsgára való felkészítésre, megtanítva, hogy miként lehet hatékonyan térképet használni, forrást elemezni, esszét írni és szóban előadni a megtanult ismereteket. Ezt a célt szolgálja többek között a heti szinten, témakörönként megírandó teszt és esszé is, melyről minden esetben személyre szóló értékelést küldök írásban.

A képzés során részletesen végig vesszük a történelem érettségi teljes tananyagát és a résztvevők megkapják a kidolgozott szóbeli témaköröket is.

Tanfolyam hossza:

Összesen 120 óra, 60 alkalom (alkalmanként 2x45 perc)

Tanfolyam időpontja:

2024. szeptember 17. keddtől 2025. április 24. csütörtökig.

Heti két alkalom kedd 17:00-18:30 és csütörtök 17:00-18:30

További részletek