Középszíntű német érettségi tréning

Érettsigi Nulladik Óra!

Úgy érzed, hogy nem megy a német és mindjárt itt a május? Nézzük át rendszerezve a feladatokat együtt! Február 19-től 5 fős kiscsoportos német középszíntű érettségi felkészítés indul online, Skype-on keresztül. 10 alkalom keretén belül átnézzük rendszerezve a feladattípusokat. Ára 2000Ft/Alkalom (számlaképes vagyok)

Ezen a ponton vetődhet fel benned a kérdés: Milyen az online csoportos oktatás? Egyáltalán lehetséges online hatékonyan tanulni? A válasz az igen, ha a megfelelő eszközök a segítségedre vannak. Mint nekem a Surface pro laptopom. A képernyőjére, mint egy füzetbe hatékonyan lehet írni  mely egy képernyőmegosztással csodákra képes.

Magamról: Szilviának hívnak és több, mint öt éve Németországban élek. Jelenleg a stuttgarti és tübingeni egyetem közös szakán Medizintechnik B.Sc utolsó évében vagyok. Több diákot oktatok online, illetve Stuttgartban személyesen. Ha kérdésed van írj rám bátran, igyekszem gyorsan válaszolni 😊.        A német számomra nemcsak egy nyelvet jelent, hanem a mindennapi életet.

Érdekel? Küldj üzenetet!

Vélemények az óráról