Székely Tünde

Több, mint 8 éves egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezem, illetve felsőfokú angol nyelvvizsgám van (Cambridge Advanced Exam). A mindennapi angol nyelv ismerete mellett az üzleti és az akadémiai angolt is ismerem és napi szinten aktívan használom. Az angol nyelvóráim coaching szemléletűek és beszédközpontúak, elsősorban a B2-es és a C1-es tudásszintnek megfelelő offline és online szakmai anyagokkal rendelkezem.

Miért engem válassz?

Ha most szeretnél megtanulni angolul, vagy már tudsz valamennyire angolul, akkor személyre szabott oktatási tervvel fogok segíteni neked ebben.
Ha gyakorolni szeretnéd az angol nyelvet, coaching szemléletű beszédcentrikus órákat tartok, ahol sokat kérdezek, Te pedig sokat beszélhetsz.
Ha egyetemi diplomaszerzéshez, vagy egyetemi felvételihez szükséges középfokú vagy felsőfokú, egynyelvű, komplex nyelvvizsgára van szükséged, vállalom, hogy erre felkészítelek. Tudod már, hogy milyen szintű nyelvvizsgát és pontosan melyik felsőfokú nyelvvizsgát szeretnéd letenni?
Ha nem tudsz választani a nyelvvizsga lehetőségek közül, konzultáljunk, segítek ebben dönteni. A nyelvvizsgák kapcsán saját tapasztalattal rendelkezem, így pontos, naprakész, gyakorlati tudást biztosítok.
Az órák helyszíne: preferáltan egy csendes kávézó vagy egy coaching szoba, Budapest belvárosában, ugyanis fontosnak tartom, hogy semleges térben történjen az oktatás, annak érdekében, hogy kizárjuk a lehetséges külső zavaró tényezőket. Nagyon kivételes esetben más helyszínen is vállalok órákat.
Az óradíjam bruttó 4000 Ft/60 perc. Amennyiben a helyszín egy coaching szoba, aminek ára kb. 2000 Ft/óra, akkor azt javaslom, hogy ezen a költségen fele-fele arányban osztozzunk. Számlaképes egyéni vállalkozó vagyok.

Tanított órák

Megnevezés Téma Szint Ár
Coaching szemléletű angol nyelvoktatás Angol, Angol nyelv oktatás, angol nyelvvizsga felkészítés, Angol fordítás Kezdő, Haladó, Profi 4000 Ft / óra