Ugrás a tartalomra

Angol és spanyol tanítás olcsón

Üdv Mindenkinek!

Rigó Alíznak hívnak,Budapesten vagyok anglisztika szakos hallgató.Felkészítek alapfokú nyelvvizsgára,közép- és emelt szintű érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára. Két éve félévet voltam kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a Skype-sulit és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről,Baritól kezdve Írországig. Angol és spanyol nyelv: 60 perc: 2000 ft 45 perc:1700 ft 1,5 óra vagy 2x 45 perc:2500 ft(ilyen esetben kérem fizetésnél a megjegyzésben megemlíteni, hogy pl 2500 ft-nél 2 45 perces vagy 1 1,5 órásra gondoltak, köszönöm!)

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi,evidens dolgokat írok le és ránézve sértő,én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.) -Próba óra=ingyenes első alkalom,igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is.Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak. -Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva,nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon,vagy az adott felületen ne értesítsen,ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá,nem jó az adott időpont,stb.). -Ha valaki nem szól óra előtt,hogy neki  valamiért nem jó,még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem,az óra meg van tartva.Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva. -Ha nincs utalva az óra díja,az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok. -Az első levélben,kérem,adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön,tudjon értesíteni.Ha nagyon biztosra akar menni,telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs,tud sms-t küldeni,ha nincs 4G-s mobil csomagja. -Ha rákérdezek e-mailben,vagy itt Skype-sulin,hogy az adott nyelven mi az,amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ,csak próba órán említi először ,pl. azt,hogy "Ja,ugrojuk át a köszönést,meg a bemutatkozás,ja,amúgy ragozni nem tudok,ja ezt sem,amazt sem tudom",akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm! -18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok,ha ő maga keres fel itt,Skype-sulin. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.

Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres,annak előre is hálásan köszönöm! Aki valamelyik ponttal nem ért egyet,kérem,menjen tovább másik tanárra! Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!