rigo.aliz

Üdv Mindenkinek!

Rigó Alíznak hívnak,Budapesten vagyok anglisztika szakos hallgató.Felkészítek alapfokú nyelvvizsgára,közép- és emelt szintű érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára.
Két éve félévet voltam kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a Skype-sulit és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről,Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
60 perc: 2000 ft
45 perc:1700 ft
1,5 óra vagy 2x 45 perc:2500 ft(ilyen esetben kérem fizetésnél a megjegyzésben megemlíteni, hogy pl 2500 ft-nél 2 45 perces vagy 1 1,5 órásra gondoltak, köszönöm!)

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi,evidens dolgokat írok le és ránézve sértő,én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
-Próba óra=ingyenes első alkalom,igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is.Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
-Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva,nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon,vagy az adott felületen ne értesítsen,ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá,nem jó az adott időpont,stb.).
-Ha valaki nem szól óra előtt,hogy neki valamiért nem jó,még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem,az óra meg van tartva.Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva.
-Ha nincs utalva az óra díja,az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok.
-Az első levélben,kérem,adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön,tudjon értesíteni.Ha nagyon biztosra akar menni,telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs,tud sms-t küldeni,ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Ha rákérdezek e-mailben,vagy itt oktass.hu-n,hogy az adott nyelven mi az,amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ,csak próba órán említi először ,pl. azt,hogy "Ja,ugrojuk át a köszönést,meg a bemutatkozás,ja,amúgy ragozni nem tudok,ja ezt sem,amazt sem tudom",akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok,ha ő maga keres fel itt,Skype-sulin. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.

Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres,annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet,kérem,menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!

Magánórák

Megnevezés Téma Szint Ár
Angol és spanyol tanítás olcsón Angol, Spanyol Kezdő, Haladó, Profi 2500 Ft / 1,5 óra