Python tábor

Üdvözlöm! 

*** CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK INDULNAK ***

Python alap: Július 1 (4 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 4 óra)
Python PRO (DJango + SQL): Augusztus 14 (4 hét, heti 1 alkalom, alkalmanként 4 óra)

*** PYTHON ALAPTÁBORRÓL ***

A képzés során a tanulók a Python programozási nyelvvel ismerkednek meg. A képzés célja, hogy egy olyan alapot kapjanak a diákok amivel a későbbiekben már el tudnak kezdeni specializálódni webfejlesztés vagy asztali alkalmazások irányba. A képzés végére a diákok képessé vállnak terminálban/konzolban futó szöveges alkalmazások készítésére.

*** PYTHON PRO TÁBORRÓL ***

A képzés során a tanulók a Django keretrendszerrel ismerkednek meg. Ennek segítségével képessé vállnak adatbázissal rendelkező komplex webalkalmazások (pl.: webshop, neveldék stb.) létrehozására.

*** MAGAMRÓL ***

Kiskorom óta szerelmes vagyok az informatikába. Tisztán emlékszem mikor 8 éves koromban (édesapám legnagyobb örömére) darabjaira szedtem a családi számítógépet, hogy megnézzem mi minden van benne. 

14 éves korom óta aktívan foglalkozom programozással. A gimnázium elvégzése után egy állami képzésben próbáltam szoftverfejlesztést tanulni de sajnos ez után nem tudtam elhelyezkedni. 

5 év kínkeserves munkája és egy privát iskola megjelenése kellett ahhoz, hogy magamra szedjem azt a tudás mennyiséget amivel már a szakma legnagyobb cégei is felfigyeltek rám. Dolgoztam a GE Healthcare-nél, a Vöröskereszt nemzetközi szervezeténél (IFRC) és a Capgemininél!

Az elvem és motivációm, hogy az én diákjaimnak ne kelljen ezt a szenvedést végigcsinálni és célirányosan azt tanítsam nekik amire az életben szükségük lesz.

Érdekel? Küldj üzenetet!


Inaktív tanár! Nem biztos, hogy válaszol

Vélemények az óráról