Ugrás a tartalomra

"Nyelvvizsgázol, vállalkozol, elutazol? KANADAngol! "

  Ha csatlakozol a "KANADAngol" tanítványai köréhez: 🚩 Neked is RENDET TESZÜNK a fejedben: legyen a nyelvtannal gondod, a szókincs beépítéssel vagy akár a listening gyakorlásával! Érettségire, nyelvvizsgára célirányos feladatokkal készülünk. 🚩 Baráti hangulatú, BESZÉDCENTRIKUS órákon haladunk a kitűzött célod felé. 🚩 Minden óra SZEMÉLYRE SZABOTT, így egyben hatékony is lesz.  🚩 INTERAKTÍV táblaképpel dolgozunk. Csak egy-egy screenshot a megosztott tananyagra, és pofonegyszerű lesz az önálló tanulás később.  🚩 TÜRELMESEN magyarázó, MOTIVÁLÓ tanárral tanulhatsz minden alkalommal,  🚩 aki ráadásul még GYAKOROL is veled, nem csak az elméletet adja le!

Kinek NEM tudok segíteni: 🛑 Nem én vagyok a te embered, ha olyan órákra vágysz, ahol "majd csak úgy elbeszélgetünk valamiről", hoz majd a tanár egy olvasmányt/cikket/ videót, amit aztán legközelebbre el is felejtünk...

🆓️ Ha szeretnél érdemben is haladni, először 30 perces INGYENES megbeszélő órán felmérem a nyelvi szinted. Majd egyeztetjük a célod és a haladási irányt. ✔ Aztán a döntés a te kezedben! 

Az órák időpontja: H - P (17h után) Válassz az igényed és nyelvi szinted szerint:  🔵  kezdőtől középfokig:  4.600 Ft / 45 perc (külföldön élőknek: 13 euro/ 45 perc)  🟡  általános középfok felett: 4.600 Ft/ 40 perc (13 euro/ 40 perc)  🔴  21h után 4.200 Ft/ 45 ill. 40 perc! (11,5 euro)

PLUS 📢   Ingyenes tananyag (tankönyvek, munkafüzetek, tételek stb.)!

💙  Tanulóim referenciáit a weboldalamon ( www.kanadangol.com ) olvashatod, ha -- érthető módon--  a többi nyelvtanuló véleményére lennél kíváncsi. :)

      Neked miben segíthetek❓