Ugrás a tartalomra

német nyelv

Kedves Nyelvtanuló!

Sok éves  nyelvtanári tapasztalattal várom a tanulni vágyókat. Óráim személyre szabottak,  igényeid illetve időbeosztásod szerint alakíthatók.

Lefogadom, hogy Te is ideges leszel, ha az unalmas német tankönyvekre gondolsz..Kezdőként velem sem volt ez másként. Ennek nem kell így lennie! Éppen elég  időt vesz igénybe  az, hogy megfelelően begyakorold a nyelvtant, nemhogy még a szabadidődet is német szavak bemagolásával töltsd. Óráidba bevonhatjuk a kedvenc hobbidat, filmedet, zenédet is ,  természetesen német nyelven :)

Gazdasági vagy idegenforgalmi nyelvvizsgára készülsz? Műszaki területen dolgozol vagy dolgoznál? Mérnökként illetve idegenforgalmi szakemberként  ezekben a témákban is segítségedre lehetek.

Keress bátran!

Próbaórára van lehetőség, ami ingyenesen igénybe vehető. Ezalatt egy személyes megbeszélést értek az igényeidről, elképzeléseidről, természetesen "magyarul", tehát emiatt sem kell izgulnod.  A "klasszikus" próbaórának nem látom értelmét, hiszen az óra menete mindenkinél más és más lesz,amit  közösen egyeztetünk. A próbaóra nem jelent elköteleződést, igénybevétele esetén nem kell elkezdened a közös tanulást.