A tudás házhoz megy! | Brit egyetemen végzett magántanár

25 éves vagyok, hároméves egyetemi tanulmányaimat az egyesült királyságbeli University of Brighton médiaszakán folytattam, ahol többek között újságírást hallgattam. Éppen ezért nagyon fontos volt számomra, hogy tökéletesen tudjak írni, olvasni és beszélni angolul, hiszen a képzés alatt ezekre volt a legnagyobb szükségem a gyakorlati feladatok és a vizsgák megoldásához, illetve a mindennapi életben is. Az angolnyelv-oktatásban a fejlődést szeretem a legjobban, látni azt, ahogyan előrehalad az a személy, akit tanítok.

Szívesen vállalok olyan diákot, aki
- csak a kommunikációs készségét szeretné fejleszteni, mert egyszer már megtanult angolul, de elfelejtette, így valójában arról van szó, hogy újra el szeretne jutni a megszólalástól a folyékony beszédig,
- nagyon jól megérti, mit mondanak mások, és bármikor regényt ír angolul, de a beszéddel mindig gondok adódnak
- fel szeretne készülni egy közelgő érettségire/nyelvvizsgára,
- még sosem tanult angolul, de úgy érzi, eljött ennek is az ideje.

Az egészen sajátos és egyedi tanrenddel, például a XXI. századi vívmányok (pl. applikációk) bevonásával egy egészen új szintre próbáltam emelni az angoltanítást.
Emellett mind a beszédórákat, mind a gyakorlati feladatokat olyan témákra építjük fel közösen, amelyek számodra érdekesek.
Ha számodra a Stranger Things a kedvenc sorozat a Netflixről, beszédórán lehet ez a téma, és a nyelvtani feladatok is eköré épülnek személyre szabottan neked, ha viszont neked a főzés a legnagyobb hobbid, akkor azzal fogunk foglalkozni.
Ezeket te fogod eldönteni, én eredeti szakmám szerint, újságíróként megannyi témában képes vagyok párbeszédet folytatni.
A gyakorlati feladatok, amelyeket közösen oldunk meg az órákon, szintén ezekre a témákra épülnek, ezeket egyénileg neked állítom össze óráról órára.

Óradíj:
2 750 Ft / 60 perc

Budapest legtöbb kerületében, Tatabányán, Győrben és Mosonmagyaróváron vállalom, hogy házhoz megyek.

Számlaképes vagyok, minden tanulóm számára online számlát állítok ki az órákról.

Érdekel? Küldj üzenetet!


Inaktív tanár! Nem biztos, hogy válaszol

Vélemények az óráról