Kell még egy kis last-minute segítség a matek felvételihez?

Szükséged van még egy kis segítségre egy sikeres felvételihez? Bár már az utolsó hetekben járunk, de egy-két apróságot kijavítani, még egy kicsit gyakorolni és fejlődni soha sem késő! Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne még néhány órára, hogy sikeresebben fel tudj készülni, irány a kicsit lentebbi űtlap, ahol már írhatsz is! Az órák ára kedvező, időpontfoglalásra pedig online van mód, egy teljesen automatikus időpontfoglaló felületen, így pillanatok alatt foglalhatsz magadnak órákat!

Helyszín: Budapest, XIV. kerületben, az 1-es villamostól nem messze

Óradíj: 2 500 Ft / 60 perc

Mire lehet jó?

 • Ha egy-két témakört nem értesz, vagy valamilyen feladattípussal gondban vagy, átnézhetjük és begyakorolhatjuk együtt.
 • Ha nem tudod hogy hol lehetne még fejlődni, együtt átnézhetünk pár teljes feladatsort, és a nehezebben menő részeit begyakorolhatjuk.
 • Ha elakadtál a mértékegység átváltással, vagy bármi egyéb témakör olyan részével, amihez tanulás szükséges, segítek, együtt könnyen és játékosan megtanulhatjuk!
 • Ha a rutin hiányzik, és sebességben, vagy koncentrációban kellene fejlődnöd, szívesen tanítok trükköket, amikkel gyorsabban oldhatsz meg egyes számításokat, és dolgozhatunk együtt azon, hogy jobban tudj fókuszálni a feladatsorokra.
 • Ha lusta vagy, és nem tudod magad rávenni a gyakorlásra, vagy ha sikerült, akkor is nehezen megy, nem tudsz mindent beleadni, pár óra sokat segíthet, ahol együtt begyakorolhatjuk amit még szükséges lenne!

A hátralévő idő mindenre azért nem elég. De még kihozhatod belőle a legtöbbet!

Hogyan működik?

 1. A lenti űrlapon írj nekem egy üzenetet! Mindenképp add meg az elérhetőségeidet!
 2. Néhány órán belül küldeni fogok neked egy emailt, amiben megtalálod az időpontfoglaló rendszer elérhetőségét, valamint egy rövid előfelmérő űrlap linkjét. Ebben a levélben fogod megtalálni többek között a pontos címet is.
 3. Töltsd ki az előfelmérő kérdőívet, és foglalj magadnak időponto(ka)t!
 4. Gyere el a lefoglalt időpontra, és okosodj!
 5. Az óra végén fizess készpénzben, vagy fizess utólag átutalással!
 6. Felvételizz sikeresen!

Ha nem felvételi, hanem valami más kapcsán keresel magánórát, akkor nézz körül a profilomon, és tekintsd meg a további hirdetéseimet is, majd válaszd ki a megfelelőt!

Érdekel? Küldj üzenetet!

Vélemények az óráról