Ugrás a tartalomra

Felvételi, érettségi felkészülés reál tárgyakból!

Közeleg a felvételi, érettségi, és úgy érzed, hogy elkélne a segítség? Ne ess kétségbe, még nem késő csiszolgatni a tudásodon! Ha a lelkesedésed adott, szívesen segítelek téged az áhított jobb jegyhez vezető úton! Fiatalos hangulatú órák Zuglóban, vagy akár online, ahol hatékonyan fejlődhetsz, és személyre szóló tanácsokat kaphatsz!

Díjszabás

A tanórák díja alapvetően 3 000 Ft / 60 perc. Amennyiben egyedi igény alapján külső helyszínben állapodunk meg, úgy az ár esetlegesen ettől eltérő lehet. 

Helyszín

Zuglóban az Egressy út / Hungária körút villamosmegállótól nagyjából 5 perc sétára szívesen fogadlak személyesen, általában ezt preferálom, azonban amennyiben valaki mégis az online formátum mellett dönt, arra is van lehetőség. Az online órák minden esetben a Google Meet platformon kerülnek megtartásra, melyeken a részvételhez szükséges adatokat emailben is megkapod.

Mire számítsak?

Az első órád előtt...

Vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen Küldeni fogok neked egy rövid előfelmérő kérdőívet, ezt töltsd ki az első órád előtt, hogy legyen egy sejtésem, hogy honnan is indulunk Ezt követően megkapod az időpontfoglaló honlap elérhetőségét, ahol néhány kattintással le is foglalhatod az első óráidat! Online óra esetén rögtön az időpontfoglaláskor meg is kapod a linket a csatlakozáshoz!

Az első órádon...

Megismerkedünk, és felmérjük hogy mikben kellene fejlődnöd Egyeztetünk a terveinkről Megkezdjük a tanulást, gyakorlást, fejlesztést és elindulunk a sikeres tanév végéhez vezető úton

A dolgozatoknál...

Magabiztos tudással és felkészültséggel ülsz majd be a terembe Stabil alapokkal fogsz rendelkezni ahhoz, hogy megmenthesd a jegyeidet Szép eredményekkel zárod a tanévet

Előfordulhat, hogy a megfelelő eredmények eléréséhez további gyakorlásra is szükséged lesz, de ne aggódj, el foglak látni a szükséges gyakorló feladatokkal, és igyekezlek motiválni ezek megoldására.

Informatika: Szoftverek

Informatika tantárgy esetén oktatást Windows 10 rendszeren, MS Office irodai programcsomaggal tudok vállalni, programozás esetén C#, VB.NET, vagy C++ nyelvű programozást oktatok, továbbá webes technológiákat (HTML, CSS, JS, PHP, MySQL). Más programnyelvet (Java, Python, stb.) nem oktatok.