Csoportos online érettségi és felvétei felkészítő nyári foglalkozások

Július, valamint augusztus hónapra csoportos online felvételi, illetve érettségi előtti tudás rendszerező és készségfejlesztő foglalkozások indulnak! A tervek szerint meghirdetésre kerülnek egy hónapos (heti 2 alkalom), illetve két hónapos (heti 1 alkalom) foglalkozássorozatok is, melyekre előjelentkezések leadása már most is lehetséges. A férőhelyek száma a minőség megtartása érdekében korlátozott!

Foglalkozások

  • Matematika felvételi rendszerező és készségfejlesztő 8 x 1,5 órában: 10 000 Ft
  • Matematika középszintű érettségi rendszerező 8 x 2 órában: 12 000 Ft
  • Informatika középszintű érettségi rendszerező 4 x 4 órában: 12 000 Ft
  • Informatika emeltszintű érettségi rendszerező 5 x 4 órában: 20 000 Ft

Ezek a kedvező árak azok számára élnek, akik június 20.-áig leadják az előjelentkezést. Ezt követően a díjak emelkedni fognak!

Szeretnél időben elkezdeni felkészülni az érettségi vagy a felvételi vizsgára? Itt az ideje! Ne feledd, ezek a díjak tartalmazzák az interaktív online foglalkozásokon való részvétel díját, és további interaktív gyakorlóanyagokat is, amelyek segítségével egyedül is begyakorolhatod a tanultakat, így garantáltan megszerezheted az elméleti ismereteket, és a gyakorlatot is ami szükséges a sikeres vizsgához!

Időpontok

A foglalkozások pontos időpotja várhatóan június 20.-án, az előjelentkezés lezárásakor kerül kihirdetésre.

Hogyan jelentkezhetek?

Előjelentkezéshez nincs más dolgod, mint az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon felvenni velem a kapcsolatot, és már küldöm is az előjelentkezéshez szükséges infókat! Az előjelentkezés semmilyen kötelezettséggel nem jár, azonban biztosítja ezt a kedvezményes részvételi díjat (melyet megfizetni természetesen csak a foglalkozássorozat indulásakor lesz szükséges). Ha szeretnél előjelentkezni, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlapon, és eljuttatom hozzád a jelentkezéshez szükséges információkat!

Készüljünk együtt, hatékonyan az érettségire és a felvételire!

Érdekel? Küldj üzenetet!

Vélemények az óráról