Ugrás a tartalomra

Farkas Judit

MAGÁNÉNEK-, ZONGORA- ÉS SZOLFÉZSOKTATÁST vállalok a belvárosban (online is)!

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem Operaének-művész illetve Énekművész-tanári Mesterdiplomát kiváló eredménnyel.
6 évesen kezdtem zongorázni, versenyeken rendszeresen díjazott voltam, végül az éneklés és a színház iránti szenvedélyem miatt az énekesi pályát választottam.

Lehetőségem volt a legjobb énekesektől tanulni, számos kurzuson vettem részt itthon és külföldön. Rendszeresen lépek fel, több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, kezdőkkel, haladókkal egyaránt szívesen foglalkozom.

Klasszikus hangképzést, de könnyűzenét is tanítok. Várlak szeretettel, akár felvételire, meghallgatásra készülsz, akár csak hobbiból ismerkednél a zenével! Óvodapedagógusoknak, tanítóképzősöknek is tudok segíteni, ha nehézségeid akadtak a vizsgákkal.

CÉLOM, hogy együtt megtaláljuk a saját hangod, és átéld a laza, természetes, felszabadult éneklés örömét! Így óráimon garantált a jó hangulat, együtt oldjuk a gátakat!
Az órát légzéstechnikával, beszédtechnikával kezdjük, majd különböző hangképzőgyakorlatok, beéneklés következik, ezután foglalkozunk a dalokkal/darabokkal.
A helyes technika mellett hangsúlyos helyet kap nálam maga a kifejezés, a színpadi jelenlét, az előadás is, ezen keresztül kel életre a hangod.

Az énektanításban izgalmas kihívást látok abban, hogy mindenkivel SZEMÉLYRE SZABOTTAN megtaláljuk a kulcsot a fejlődéséhez.

Keress bátran!

 Magánórák
Szolfézs 6000 Ft / óra
Zongora 6000 Ft / óra
Ének 6000 Ft / óra