Erzsébet Bertalan

AZONNAL HASZNÁLHATÓ GYAKORLATI TUDÁS VILÁGOS ELMÉLETI ALAPOKON
*
HA megterhelő számodra felfogni, amiről tanítanak ( és emiatt már kétségbe is estél ), AKKOR megtaláltad a megoldást. Ne mélyülj el az önvádban, nem vagy buta. Tudnod kell ugyanis, hogy a tananyagod egy másik nyelven és egy másik gondolkodásmódban működik, mint amelyet eddigi életedben megszoktál.
*
Bárkinek, aki valóban szeretné ÉRTENI, majd pedig TUDNI a szakmai alapokat és az összefüggéseket, szívesen megtanítom azokat. Ezáltal képessé fogsz válni arra, hogy a tudásodat később önmagad legyél képes növelni. Nem leszel folyamatosan ráutalva a segítségre, mert át fogod látni az anyagot egészében is és részleteiben is. Tehát valódi megoldást kínálok a gondodra, keress bizalommal! 😊
*
Kizárólag személyes formában tanítok, mivel minden észrevételed érdekel. Bárhol is akadnál el, át foglak segíteni rajta. (Házi feladat is van.)
*
Tudnod kell, hogy 2-3 fős csoportban tanítok Budapesten a XI. kerületben, irodaházban. A tanítványaimnak lehetőségük nyílik arra is, hogy órán kívül „egymás kezét foghassák”, ha szükségét érzik. Tehát nem vagy elveszve, mindent meg tudunk oldani. 😊
*
Kettős célja van a módszeremnek: nem csak a megfelelő jegyet kell megszerezned, hanem a gyakorlatban is hasznosítható tudást kell kapnod. Képzett és gyakorlott szakemberként erre vállalkozom.
*
Megkérlek, hogy a jelentkezésedben írd le számomra azt, hogy milyen típusú oktatásban veszel részt és hol tartasz a tanulmányaidban. Lehetőleg az e-mail címedet is add meg, kérlek. Mindenképpen vissza fogok jelezni rövid időn belül. Köszönöm!

Még nem adott hozzá magánóra hirdetést