Ugrás a tartalomra

Emelt szintű társadalomismeret e-learning érettségi felkészítő tanfolyam

Az emelt szintű társadalomismeret e-learning érettségi felkészítő tanfolyam elvégzése során elsajátíthatod a gimnáziumi társadalomismeret tananyagot. Az egyes leckéken belül témakörökre bontott videóelőadásaimat bármikor visszanézheted, a videókban szereplő prezentációkat letölthetted. Így könnyen tanulhatsz bárhol és bármikor, a saját tempódnak megfelelően előre haladva.

Az ismeretek elsajátítását magad is ellenőzheted az egyes leckék végén található online tesztekkel. A sikeres érettségihez elengedhetetlen esszéírási képesség elsajátítására pedig közvetlen segítségemmel lesz módod, mivel a programon belül írt esszéket személyesen javítom és észrevételeimet, személyre szabott útmutatásaimat az e-lerning rendszeren keresztül közvetlenül megkapod.

Az e-learning anyag tartalmazza továbbá a szóbeli összes kidolgozott témakörét, mind társadalom- és jelenismeretből, mind pedig gazdasági és pénzügyi ismeretekből.

Az e-learning tanfolyam tartalma:

– Több mint 90 db., bármikor visszanézhető online videó

– 240 oldalnyi prezentáció

– Társadalom- és jelenismeret szóbeli témakörök teljes körűen kidolgozott anyaga

– Gazdasági és pénzügyi ismeretek szóbeli témakörök teljes körűen kidolgozott anyaga

– Online tudásfelmérő tesztek

– Esszéírás gyakorlása

– Egyedi és interaktív infografikák

Ár: 38.000 Ft.

Tafolyam linkje: https://tarsadalomerettsegi.hu/courses/emelt-szintu-tarsadalomismeret-e-learning-erettsegi-felkeszito-tanfolyam/