Folyékonyan angolul online és Balatonfüreden

Szia! 😊

Ha megszületett benned az elhatározás, hogy angolul szeretnél tanulni, vagy a már meglévő angol tudásodat szeretnéd tovább csiszolni, akkor várlak szeretettel óráimon online és Balatonfüreden személyesen.

Ha szempont számodra, hogy az angolt, mint élő nyelvet természetes módon sajátítsd el, akkor jó helyen jársz! :) Hét évet éltem az Egyesült Királyságban, aminek köszönhetően át tudom Neked adni az angol nyelvtudást úgy, ahogyan azt az angolok használják: eredetien, valósághűen, gördülékenyen.

Hogy ezen a kereten belül mire szeretnél nagyobb hangsúlyt helyezni, az már a Te döntésed:

  • Szintentartás, magabiztos nyelvhasználat
  • Állásinterjúra, érettségire, nyelvvizsgára, pótvizsgára való felkészülés
  • Külföldi munkavállalás, utazás, külföldre költözés
  • You name it 😊

Személyes célod elérése mellett célom, hogy az órák örömteliek legyenek, és ennek következtében a lehető leghatékonyabbak.

Egyéni tanulási stílusod, érdeklődési  köröd, erősségeid és fejlesztendő területeid figyelembevételével személyre szabott angol órák keretében tapasztalhatod meg a fejlődés és az előrehaladás sikerélményét.

Szint és életkor tekintetében a létra bármelyik fokán állhatsz: (újra)kezdő, haladó és szuperhaladó/profi illetve fiatal és felnőtt.

Az első próbaóra ingyenes.

Sok sikert! 😊

 

‘Through my education, I didn't just develop skills, I didn't just develop the ability to learn, but I developed confidence. ‘

/Michelle Obama/
 

Érdekel? Küldj üzenetet!